Team Rantrée goed gevuld met 'Jong Limburgs Culinair Talent 2020'!

Vorige week vonden tijdens de jaarlijkse BBB horecabeurs in Maastricht de voorrondes plaats voor de verkiezing van 'Het Culinair Talent van Limburg'. Het bleek een succesvolle editie voor team Rantrée!

Limburg staat als Bourgondisch bekend, bruisend van culinaire bedrijvigheid én vol van jong horecatalent. Om dit te vieren is de wedstrijd voor de titel 'Het Culinair Talent van Limburg' in het leven geroepen, een samenwerking tussen BBB, Chapeau Magazine en Foodlab Limburg. Dag twee en drie van de BBB Maastricht stonden in het teken van de voorrondes. De finalisten gaan door naar de volgende ronde op maandag 27 januari 2020 in de Oranjerie in Roermond.

Rantrée is zeer trotse leverancier van maar liefst twee jonge talenten. Zowel onze assistent sommelier Renaldo Augusto, als sous chef Simon Vanbuel mogen in de finale de eer van team Rantrée verdedigen.

Het overzicht van finalisten:

Bediening:

  • Robert Bisschoff, Chateau Neercanne 
  • Floor Mares, Harry’s 
  • Renaldo Augusto, Rantrée

Keuken:

  • Simon Vanbuel, Rantree 
  • Ben Werdekker, De Leuf
  • Lamber Walter, ONE

We zijn super trots op Renaldo en Simon en kunnen niet wachten ze te zien schitteren tijdens de volgende ronde!

(Foto: Chapeau Magazine)