Lekker & Gault&Millau 2018

Naast dat het najaar op culinair vlak een bijzondere periode is, met het Wildseizoen en de aanloop naar de feestdagen, is het natuurlijk ook de periode waarin de grote restaurantgidsen gepresenteerd worden... en dat blijft elk jaar toch spannend!

 

We doen wat we doen met passie en volle overtuiging en halen veel voldoening én motivatie uit de positieve feedback die we gelukkig vaak en gul van onze gasten krijgen. Toch blijft het altijd spannend wat de restaurantgidsen er van vinden... 

Op 30 oktober kwam de Lekker 2018 uit, waarin we met een lovende recensie vermeld worden. "Alles klopt", "Harmonieuzer kan een wijn-spijscombinatie welhaast niet zijn" en "Een zaak om in de gaten te houden" zijn grepen uit de recensie. De Gault Millau 2017, die op maandag 6 november is gepresenteerd, beloonde onze inspanningen ook met een prachtige vermelding én een punt stijging in de ranking (15/20).